OFFERTE OP MAAT
GRATIS ADVIES
OFFERTE OP MAAT
GRATIS ADVIES
OFFERTE OP MAAT
GRATIS ADVIES
OFFERTE OP MAAT
GRATIS ADVIES
Tuinkamer Arnhem
Tuinkamer in Arnhem: Innovatie en Comfort in 1

Introductie: Ontdek hoe Veranda Planeet een unieke tuinkamer in Arnhem heeft gerealiseerd, waarbij moderne architectuur en functioneel design samenkomen om een adembenemende buitenruimte te creëren.

Onlangs voltooide Veranda Planeet een spannend project in het hart van Arnhem, waarbij een prachtige tuinkamer de hoofdrol speelde. Dit project illustreert perfect onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Projectdetails:

Deze op maat gemaakte tuinkamer, geconstrueerd uit hoogwaardig aluminium, combineert esthetiek met duurzaamheid en biedt een luxe toevoeging aan de woning van de klant. De specificaties van het project omvatten:

  • Structuur: Aluminium tuinkamer met een schuin aflopend dak.
  • Wanden: Vaste glazenwanden met een schuine afloop, die een elegante, open sfeer creëren.
  • Schuifpui: Aluminium schuifpui uitgerust met gelaagd helder glas 4.4.2 en een geïntegreerd slotsysteem voor extra veiligheid.
  • Dak: Een helder glazendak dat natuurlijk licht maximaliseert.
  • Verlichting: Dimbare LED-verlichting met afstandsbediening voor sfeervolle avonden en functionele verlichting.

De RAL 9005 gitzwarte afwerking van de aluminium frames biedt een sterk visueel contrast tegen de lichte interieurs en de groene tuin, wat zorgt voor een opvallende en moderne look.

Het Ontwerp- en Installatieproces:

Elk aspect van de tuinkamer is zorgvuldig ontworpen en geïnstalleerd met aandacht voor detail. Van de initiële ontwerpfase tot de uiteindelijke installatie, ons team werkte nauw samen met de klant om ervoor te zorgen dat hun visie werd gerealiseerd. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een ruimte die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en veilig.

De Reactie van de Klant:

De klant was uitermate tevreden met het resultaat van hun nieuwe tuinkamer. "Deze ruimte heeft onze verwachtingen overtroffen en is nu de favoriete plek voor familiebijeenkomsten en ontspanning," merkte de eigenaar op.

Conclusie: Bent u geïnspireerd door dit project in Arnhem en overweegt u een soortgelijke uitbreiding van uw eigen woning? Neem dan contact op met Veranda Planeet voor meer informatie over hoe wij uw droom tuinkamer kunnen realiseren. Bezoek onze website voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verwant Projecten
Commentaar toevoegen
0
Winkelwagen

‎+31 55 207 1830

Email: Info@veranda-planeet.com