OFFERTE OP MAAT
GRATIS ADVIES
OFFERTE OP MAAT
GRATIS ADVIES
OFFERTE OP MAAT
GRATIS ADVIES
OFFERTE OP MAAT
GRATIS ADVIES
Overkapping Camping de Bosgraaf
Overkapping bij de Camping de Bosgraaf

Introductie: Ervaar het hele jaar door buitenplezier met onze op maat gemaakte veranda's. Bij Veranda Planeet geloven we dat uw tuin een verlengstuk van uw leefruimte moet zijn, een plek waar u kunt ontspannen, natuur kunt bewonderen en kostbare momenten met dierbaren kunt delen. Neem een kijkje hoe we dit visie tot leven brachten voor de familie Woudstra in Apeldoorn.

Onlangs hadden we het genoegen om een prachtige overkapping te installeren voor de familie Woudstra, waardoor hun droom van de perfecte buitenruimte werkelijkheid werd. Met trots presenteren we de details en het verhaal achter deze succesvolle installatie.

Projectdetails:

  • Afmetingen: 606 cm x 300 cm
  • Type: Vrijstaande constructie
  • Kleur: RAL 7016 Antraciet
  • Dak: Helder polycarbonaat, dat niet alleen duurzaam is maar ook maximaal daglicht biedt.

Het Ontwerp- en Installatieproces:

Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, ons team werkte nauw samen met de familie Woudstra om ervoor te zorgen dat elke specificatie nauwkeurig werd nageleefd. De keuze voor een vrijstaande constructie gaf ons de vrijheid om een ruimte te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, perfect geïntegreerd met de bestaande tuin.

Het antracietgrijze frame, gekozen om zijn moderne uitstraling en uitstekende weerbestendigheid, contrasteert prachtig met de natuurlijke omgeving. Het heldere polycarbonaat dak werd speciaal geselecteerd om het gevoel van openheid te maximaliseren terwijl het bescherming biedt tegen de elementen.

De Reactie van de Familie Woudstra:

De glimlach op de gezichten van de familie Woudstra toen ze hun nieuwe veranda in gebruik namen, was onbetaalbaar. "Dit heeft onze verwachtingen overtroffen!" zei mevrouw Woudstra. "Het is nu onze favoriete plek om te ontspannen en van het buitenleven te genieten, ongeacht het weer."

Foto’s en Getuigenissen:

Swipe naar rechts op onze fotogalerij om het hele installatieproces te zien en de vreugde van de familie Woudstra te ontdekken. Hun getuigenis is een hartverwarmende bevestiging van ons werk en onze toewijding.

Conclusie: Bij Veranda Planeet streven we ernaar elk project uniek en persoonlijk te maken. Bent u ook geïnteresseerd in het transformeren van uw buitenruimte? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen uw eigen droomveranda te realiseren.

Verwant Projecten
Commentaar toevoegen
0
Winkelwagen

‎+31 55 207 1830

Email: Info@veranda-planeet.com